Vind jij het bewerken van je video een tijdrovende klus en ben je liever aan het filmen? Of vind je het lastig om op het juiste moment de knip te zetten in je video en er een mooi samenhangend geheel van te maken?

Dan is het goed om te weten dat ik jou daarmee verder kan helpen. Ik weet precies waar ik de nadruk op moet leggen in een video, hoe geluid mooi af kan lopen en hoe je mooie overgangen maakt. 

Tot 3 minuten

€ 15,-
 •  Heb jij een stukje waar je niet uit je woorden komt? Of een gedeelte dat er gewoon niet in hoort? Geen probleem. Ik haal het eruit voor je.

Tot 10 minuten

€ 20,-
 • Wil jij je video een mooie intro geven? Of dat hij mooi zwart afloopt? Bestaat je video uit meerdere onderdelen en moet het mooi aan elkaar gemaakt worden? Het kan allemaal! Jij geeft de momenten aan die eruit moeten en ik zorg dat je video een mooi geheel wordt.

Tot 15 minuten

€ 25,-
 • Een intro en outro? Mooie overgangen van het ene beeld naar het andere of die ene verspreking eruit? Het kan allemaal! Jij geeft van te voren je wensenlijst door en ik maak het in orde. 

Tot 30 minuten

€ 35,-
 • Bang dat je video te lang en saai wordt? Wissel dan eens af met verschillende beelden. Zo blijft je kijker geïnteresseerd. Ook bij deze optie is alles mogelijk! Jij geeft je wensen door en ik zorg dat het in orde komt. 

Heb jij je video’s voor jouw online programma of jouw challenge gefilmd en liggen ze nog te wachten op de bewerking? Dan heb ik twee leuke pakketten voor jou! Staat er niet bij wat jij nodig hebt? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Challenge pakket

€ 119,-
 • Het bewerken van 8 video’s (max. 15 minuten per stuk) voor jouw challenge
 • Inclusief intro en outro
 • Inclusief introvideo (max. 2 minuten) met ondertiteling die je kan delen op social media

Online programma pakket

€ 199,-
 • Het bewerken van 8 video’s (max. 30 minuten per stuk) voor jouw online programma
 • Inclusief intro en outro
 • Inclusief introvideo (max. 3 minuten) met ondertiteling die je kan delen op social media

Promofilm pakket

€ 149,-
 • Heb jij een event gehad en heb je zelf alles gefilmd? Maar wil je er wel een mooie clip van hebben zodat je die kan gebruiken voor de promotie van andere events? Dat kan! Ik maak er een super mooie video clip van die je elke keer weer opnieuw kunt gebruiken.

Een korte clip maken is in een paar minuten vertellen wat jouw verhaal/bedrijf is, met de aangeleverde videobeelden waaruit we dan samen de mooiste fragmenten kiezen. Deze fragmenten maak ik dan aan elkaar, zorg ik voor mooie overgangen tussen de stukjes video, laat ik jouw gewenste muziek onder de beelden meelopen en waar nodig de gesproken teksten de boventoon voeren.

Als laatse volgt de ondertiteling voor de gesproken gedeeltes, zodat je jouw clip op social media kunt delen. Steeds vaker kijkt men de video’s zonder geluid, dan is het fijn als de inhoud gelezen kan worden! 

Steeds vaker kijkt men de video’s zonder geluid op social media, dan is het fijn als de inhoud gelezen kan worden! Daarom kan ik voor jou je bewerkte video voorzien van ondertiteling die gelijk loopt met de gesproken teksten.

Video tot 2 minuten

€ 15,-
 • Ondertiteling van een video van max. 2 minuten
 • Ideaal voor het delen op social media

Video langer dan 5 minuten

Prijs op aanvraag
 • Ondertiteling van een langere video is op aanvraag. Ik wil de video graag eerst zien voordat ik een prijsopgave kan doen

Heb jij interesse in één van de pakketten? Vul dan hieronder het formulier in en ik neem contact met je op! 

Contactformulier pakketten

15 + 4 =